Pilates Lessen

Pilates Lessen Den Haag

Pilates Lessen Den Haag
Dit zijn Pilates groepslessen op de mat met maximaal 10 deelnemers. De lessen zijn op woensdagavond in het Koorenhuis in het centrum van Den Haag. Wil je meedoen met de wekelijkse lessen? Of ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Meld je dan aan voor een proefles op woensdag 10 of 17 april via het inschrijfformulier.

Kijk voor meer informatie op de website van MounaMay Pilates.

Wat is Pilates?
Pilates bestaat uit oefeningen om de balans tussen kracht en flexibiliteit te verbeteren en te streven naar een evenwichtige lichaamshouding en coördinatie. Pilates is een workout methode voor het hele lichaam dat zorgt voor sterkere spieren en tegelijkertijd zorgt dat je flexibeler en leniger wordt. Dit zorgt voor een betere balans in je lichaam en draagt bij aan het voorkomen en verminderen  van lichamelijke klachten. De oefeningen worden liggend, staand en zittend uitgevoerd op de Mat.

Waarom Pilates lessen volgen?
Pilates is geschikt voor iedereen die een sterker, soepeler en meer gestroomlijnd lichaam wil en een betere lichaamshouding. Het is ook een hele goede aanvulling op je danslessen. Pilates is een veilige manier van trainen en toegankelijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd, je fysieke niveau of lichamelijke gesteldheid. Of je nu je sportprestaties wilt verbeteren, herstellende bent van een blessure of steeds opnieuw weer last hebt van bijvoorbeeld lage rugklachten of een gespannen nek en schouders door zittend werk en een hoge werkdruk. De lessen zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Pilates Groepslessen Mat
Je kunt meedoen aan de groepslessen op de mat. Dit zijn wekelijkse lessen van 1 uur met maximaal 10 deelnemers. Tijdens de lessen maken we gebruik van hulpmiddelen zoals flexbanden en zachte ballen. De lessen zijn op dinsdag 19:00 en woensdag om 20:00 in het Koorenhuis in het centrum van Den Haag. Meld je aan voor een proefles via het inschrijffomulier.

Pilates Lessen privé
Naast groepslessen kun je ook privé pilates matlessen volgen. Heb je behoefte om 1 op 1 aandacht te besteden aan het verbeteren van je lichaam? Heb je specifieke wensen of klachten en behoefte aan meer persoonlijke aandacht? Dan kun je een privéles boeken. Dit kan 1 les zijn, maar ook een aantal lessen. Na een intake bepalen we in overleg waar we aan gaan werken. De lessen worden gegeven in het Koorenhuis, de lestijden zijn in overleg. Neem voor meer informatie en boekingen contact op via het inschrijfformulier.