Buikdanslessen voor kinderen

Buikdanslessen voor kinderen

Buikdanslessen voor kinderen

Buikdanslessen voor kinderen
Schudden met die heupen, sierlijke slangachtige bewegingen maken en vooral lekker bewegen en heel veel plezier!
Lijkt het jouw kind leuk om eens te leren buikdansen? Meld haar dan eerst aan via het inschrijfformulier. Heeft zij nog niet eerder buikdanslessen gevolgd bij MounaMay Buikdansschool Den Haag? Dan kun je haar aanmelden voor een proefles. Deze lessen zijn op woensdagmiddag in het Koorenhuis.

Voor wie zijn deze buikdanslessen geschikt?
De buikdanslessen voor kinderen zijn bedoeld voor meiden van ongeveer 6 tot en met 10 jaar. Meiden van 11 jaar en ouder kunnen zich ook aanmelden voor deze buikdanslessen, maar kunnen ook deelnemen aan de lessen voor volwassenen.

Wat kun je verwachten van de buikdanslessen voor kinderen?
Tijdens de buikdanslessen voor kinderen maak je spelenderwijs kennis met de diverse basis bewegingen en leer je deze te isoleren en te combineren. Je maakt kennis met de oriëntaalse muziek en leert hoe je hier op kunt bewegen. Je werkt aan je lichaamshouding en balans. Je werkt samen aan een korte choreografie die je aan het einde van een schooljaar kunt laten zien aan ouders en familie.

Wanneer zijn de buikdanslessen voor kinderen?
De buikdanslessen voor kinderen zijn op woensdagmiddag. Lijkt het jouw kind leuk om eens te leren buikdansen? Meld haar dan aan via het inschrijfformulier en geef op het formulier aan dat het gaat om buikdanslessen voor kinderen.

Waar worden de buikdanslessen voor kinderen gegeven?
De buikdanslessen voor kinderen kun je volgen in het Koorenhuis in het centrum van Den Haag. Voor meer informatie over de les locaties en bereikbaarheid kijk onder Contact.

Wat neem je meer naar de les?
Kijk onder Oefenkleding & Balletschoenen onderaan deze pagina om te zien wat je kunt meenemen naar de lessen.

Verder nog vragen?
Heb je na het lezen verder nog vragen? Kijk dan onder Faq. Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de buikdanslessen bij MounaMay Buikdansschool.