Buikdanslessen voor Halfgevorderden

Buikdanslessen voor Halfgevorderden

Buikdanslessen voor halfgevorderden
Wil je meedoen aan de wekelijkse buikdanslessen voor halfgevorderden? Meld je eerst aan via het inschrijfformulier. Heb je nog niet eerder buikdanslessen gevolgd bij MounaMay Buikdansschool Den Haag? Meld je dan aan voor een proefles op maandag 25 maart of dinsdag 26 maart.

Voor wie zijn de buikdanslessen voor halfgevorderden geschikt?
Heb je al eerder een aantal buikdans cursussen voor beginners gevolgd en beheers je de basis bewegingen? Dan zijn de buikdanslessen voor halfgevorderden geschikt voor jou. Dit niveau zit tussen beginners en gevorderd in. Gemiddeld volg je eerst 2 a 3 cursussen voor beginners voordat je klaar bent om deel te nemen aan de buikdanslessen voor halfgevorderden.

Wat kun je verwachten van de buikdanslessen voor halfgevorderden?
Tijdens deze buikdanslessen werk je aan het verder uitbreiden, isoleren en combineren van de diverse ritmische en vloeiende bewegingen. Je maakt kennis met de de verschillende muziek- en dansstijlen binnen de oriëntaalse dans en leert hoe je hier op beweegt. Je werkt aan het verbeteren van je techniek, je balans, je lichaamshouding, het gebruik van attributen, choreografie, improvisatie en het ontwikkelen van je eigen dansstijl.

Wanneer en waar zijn de buikdanslessen voor halfgevorderden?
De buikdanslessen voor halfgevorderden zijn op maandagavond in het Koorenhuis in het centrum van Den Haag. De buikdanslessen op voor halfgevorderden en gevorderden zijn op dinsdagavond. Voor exacte lestijden ga naar het Lesrooster Buikdanslessen. Voor meer informatie over de les locaties en bereikbaarheid kijk onder Contact.

Wat neem je meer naar de les?
Kijk onder Oefenkleding & Balletschoenen onderaan deze pagina om te zien wat je kunt meenemen naar de lessen.

Verder nog vragen?
Heb je na het lezen verder nog vragen? Kijk dan onder Faq. Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de buikdanslessen bij MounaMay Buikdansschool.