Buikdanslessen voor Halfgevorderden

Buikdanslessen voor Halfgevorderden

Buikdanslessen voor halfgevorderden
Wil je meedoen aan de wekelijkse buikdanslessen voor halfgevorderden? Meld je eerst aan via het inschrijfformulier. Heb je nog niet eerder buikdanslessen gevolgd bij MounaMay Buikdansschool Den Haag? Meld je dan aan voor een proefles op maandagavond 20:45.

Voor wie?
Heb je al eerder een aantal buikdans cursussen voor beginners gevolgd en beheers je de basis bewegingen? Dan zijn de buikdanslessen voor halfgevorderden geschikt voor jou. Dit niveau zit tussen beginners en gevorderd in. Gemiddeld volg je eerst 2 a 3 cursussen voor beginners voordat je klaar bent om deel te nemen aan de buikdanslessen voor halfgevorderden.

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze buikdanslessen werk je aan het verder uitbreiden, isoleren en combineren van de diverse ritmische en vloeiende bewegingen. Je maakt kennis met de de verschillende muziek- en dansstijlen binnen de oriëntaalse dans en leert hoe je hier op beweegt. Je werkt aan het verbeteren van je techniek, je balans, je lichaamshouding, het gebruik van attributen, choreografie, improvisatie en het ontwikkelen van je eigen dansstijl.

Wanneer en waar?
Voor exacte lestijden ga naar het Lesrooster Buikdanslessen.
Voor meer informatie over de les locatie en bereikbaarheid kijk onder Contact.

Wat neem je mee?
Wat doe ik aan en wat neem ik mee naar de lessen.