Buikdanslessen voor Halfgevorderden & Gevorderden

Buikdanslessen voor Halfgevorderden & Gevorderden

Buikdanslessen voor halfgevorderden en gevorderden
Wil je meedoen aan de wekelijkse buikdanslessen voor halfgevorderden en gevorderden? Meld je eerst aan via het inschrijfformulier. Heb je nog niet eerder buikdanslessen gevolgd bij MounaMay Buikdansschool Den Haag? Meld je dan aan voor een proefles op dinsdag 26 maart.

Voor wie zijn de buikdanslessen voor halfgevorderden en gevorderden geschikt?
Heb je al wat meer ervaring in oriëntaalse dans en heb je al wat langer buikdanslessen gevolgd op halfgevorderd of gevorderd niveau? Dan zijn de buikdanslessen voor halfgevorderden en gevorderden geschikt voor jou. Deze lessen zijn zowel geschikt voor halfgevorderden als gevorderden. Gemiddeld volg je eerst 2 cursussen op beginners of halfgevorderd niveau voordat je klaar bent om deel te nemen aan de buikdanslessen voor halfgevorderden en gevorderden.

Wat kun je verwachten van de buikdanslessen voor halfgevorderden en gevorderden?
Tijdens de buikdanslessen voor halfgevorderden en gevorderden werk je aan het verder uitbreiden en verbeteren van je techniek. Je ontwikkelt je in de verschillende muziek- en dansstijlen binnen de oriëntaalse dans. Je werkt aan je balans, je lichaamshouding, het gebruik van attributen, choreografie, improvisatie en het (verder) ontwikkelen van je eigen dansstijl.

Wanneer en waar zijn de buikdanslessen voor halfgevorderden en gevorderden?
De buikdanslessen voor halfgevorderden & gevorderden zijn op dinsdagavond in Cloud Dancelab in Den Haag. Voor exacte lestijden ga naar het Lesrooster Buikdanslessen. Voor meer informatie over de les locaties en bereikbaarheid kijk onder Contact.

Wat neem je meer naar de les?
Kijk onder Oefenkleding & Balletschoenen onderaan deze pagina om te zien wat je kunt meenemen naar de lessen.

Verder nog vragen?
Heb je na het lezen verder nog vragen? Kijk dan onder Faq. Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de buikdanslessen bij MounaMay Buikdansschool.