Buikdanslessen voor Halfgevorderden & Gevorderden

Buikdanslessen voor Halfgevorderden & Gevorderden

Buikdanslessen voor halfgevorderden en gevorderden
Wil je meedoen aan de wekelijkse buikdanslessen voor halfgevorderden en gevorderden? Meld je eerst aan via het inschrijfformulier. Heb je nog niet eerder buikdanslessen gevolgd bij MounaMay Dance & Pilates? Meld je dan aan voor een proefles op dinsdagavond 20:00.

Voor wie?
Heb je al wat meer ervaring in oriëntaalse dans en heb je al wat langer buikdanslessen gevolgd op halfgevorderd of gevorderd niveau? Dan zijn de buikdanslessen voor halfgevorderden en gevorderden geschikt voor jou. Deze lessen zijn zowel geschikt voor halfgevorderden als gevorderden. Gemiddeld volg je eerst een half jaar tot een jaar les op beginners of halfgevorderd niveau voordat je klaar bent om deel te nemen aan de buikdanslessen voor halfgevorderden en gevorderden.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de buikdanslessen voor halfgevorderden en gevorderden werk je aan het verder uitbreiden en verbeteren van je techniek. Je ontwikkelt je in de verschillende muziek- en dansstijlen binnen de oriëntaalse dans. Je werkt aan je balans, je lichaamshouding, het gebruik van attributen, choreografie, improvisatie en het (verder) ontwikkelen van je eigen dansstijl.

Wanneer en waar?
Voor exacte lestijden ga naar het Lesrooster Buikdanslessen.
Voor meer informatie over de les locatie en bereikbaarheid kijk onder Contact.

Wat neem je mee?
Wat doe ik aan en wat neem ik mee naar de lessen.