Buikdanslessen voor Beginners

Buikdanslessen voor Beginners

Buikdanslessen voor beginners
Wil je meedoen aan de wekelijkse buikdanslessen voor beginners? Meld je eerst aan via het inschrijfformulier. Heb je nog niet eerder buikdanslessen gevolgd bij MounaMay Buikdansschool Den Haag? Meld je dan aan voor een proefles op maandag 30 april.

Voor wie zijn deze buikdanslessen geschikt?
Heb je nog nooit eerder buikdanslessen gevolgd? Of heb je al enige ervaring en wil je je basis versterken? Dan zijn de buikdanslessen voor beginners geschikt voor jou.

Wat kun je verwachten van de buikdanslessen voor beginners?
Tijdens de buikdanslessen voor beginners maak je kennis met de diverse basis bewegingen en leer je deze te isoleren en te combineren. Je maakt kennis met de oriëntaalse muziek en leert hoe je hier op kunt bewegen. Je werkt aan het verbeteren van je techniek, balans en lichaamshouding.

Wanneer zijn de buikdanslessen voor beginners?
De buikdanslessen voor beginners zijn op maandagavond. Voor exacte lestijden ga naar het Lesrooster Buikdanslessen.

Waar worden de buikdanslessen voor beginners gegeven?
De buikdanslessen voor beginners zijn op maandag in het Koorenhuis in Den Haag. Voor meer informatie over de les locaties en bereikbaarheid kijk onder Contact.

Wat neem je meer naar de les?
Kijk onder Oefenkleding & Balletschoenen onderaan deze pagina om te zien wat je kunt meenemen naar de lessen.

Verder nog vragen?
Heb je na het lezen verder nog vragen? Kijk dan onder Faq. Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de buikdanslessen bij MounaMay Buikdansschool.