Buikdanslessen Performance group

Buikdanslessen Performance group

Buikdanslessen Performance group
Op dit moment zijn wij op zoek naar gemotiveerde dansers voor MounaMay performance group! Lijkt het je leuk om samen te werken naar optredens op diverse podia? Lees hier wat de voorwaarden zijn om deel te nemen.

Wil je deelnemen aan de performance group? Meld je dan eerst aan via het inschrijfformulier voor een tryout op donderdagavond 4 april. In het geval van de performance group bespreken we na je aanmelding wat de voorwaarden zijn om deel te nemen aan de groep.

Om een indruk te krijgen van MounaMay Group ga naar Media of ga naar ons YouTube kanaal.

Voorwaarden deelname performance group
Om aan de performance group te kunnen deelnemen is het belangrijk dat je qua niveau een halfgevorderde of gevorderde danser bent in oriëntaalse dans of eventueel in een andere dansvorm. Je hebt al langere tijd danslessen hebt gevolgd op intermediate of advanced level en hebt ervaring met choreografie en bij voorkeur ook met optreden. Verder is het belangrijk dat je gemotiveerd bent, er van houdt jezelf uit te dagen, de tijd en committent hebt om wekelijks aanwezig te zijn in de les, thuis te oefenen en voor langere tijd samen te werken met de groep.

Lijkt het je leuk om samen te werken naar optredens op diverse podia? En kun je je vinden in bovenstaande voorwaarden? Meld je dan aan voor de performancegroup via het inschrijfformulier.

Wat kun je verwachten van de buikdanslessen voor de performance group?
Dit zijn uitdagende lessen waar je werkt aan het aanleren van choreografieën om mee optreden en in bepaalde gevallen ook aan je vermogen om zelf te improviseren. Je leert hoe je de dans overbrengt op publiek: Je werkt aan je presentatie, het contact maken met het publiek en emotie weer te geven tijdens het optreden. Net zoals tijdens de andere buikdanslessen werk je ook aan het verder ontwikkelen en verbeteren van je techniek, je lichaamshouding, balans en uithoudingsvermogen. Je ontwikkelt je in de verschillende muziek- en dansstijlen binnen de oriëntaalse dans.

Wanneer en waar zijn de buikdanslessen voor de performance group?
Deze buikdanslessen zijn op donderdagavond in het Koorenhuis in het centrum van Den Haag. Voor exacte lestijden ga naar het Lesrooster Buikdanslessen. Voor meer informatie over de les locaties en bereikbaarheid kijk onder Contact.

Wat neem je meer naar de les?
Kijk onder Oefenkleding & Balletschoenen onderaan deze pagina om te zien wat je kunt meenemen naar de lessen.

Verder nog vragen?
Heb je na het lezen verder nog vragen? Kijk dan onder Faq. Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de buikdanslessen bij MounaMay Buikdansschool.