Buikdanslessen Performance group

Buikdanslessen Performance group

Buikdanslessen Performance group
Op dit moment zijn wij op zoek naar gemotiveerde dansers voor MounaMay performance group! Lijkt het je leuk om samen te werken naar optredens op diverse podia? Lees hier wat de voorwaarden zijn om mee te doen.
Om een indruk te krijgen van MounaMay Group ga naar Media of ga naar ons YouTube kanaal.

Wil je meedoen?
En kun je je vinden in onderstaande voorwaarden? Meld je dan aan via het inschrijfformulier voor een tryout op donderdagavond 19:30. Na je aanmelding neem ik contact met je op om de voorwaarden verder te bespreken.

Voorwaarden deelname
Je bent qua niveau een halfgevorderde of gevorderde danser in oriëntaalse dans of eventueel in een andere dansvorm. Je hebt al langere tijd danslessen gevolgd op intermediate of advanced level en hebt ervaring met choreografie en bij voorkeur ook met optreden. Je bent gemotiveerd, houdt ervan jezelf uit te dagen, je hebt de tijd en commitment om wekelijks aanwezig te zijn in de les, je bent bereid om wekelijks thuis te oefenen en voor langere tijd samen te werken met de groep.

Wat kun je verwachten?
Dit zijn uitdagende lessen waar je werkt aan het aanleren van choreografieën om mee optreden en in bepaalde gevallen ook aan je vermogen om zelf te improviseren. Je leert hoe je de dans overbrengt op publiek: Je werkt aan je presentatie, het contact maken met het publiek en emotie weer te geven tijdens het optreden. Net zoals tijdens de andere buikdanslessen werk je ook aan het verder ontwikkelen en verbeteren van je techniek, je lichaamshouding, balans en uithoudingsvermogen. Je ontwikkelt je in de verschillende muziek- en dansstijlen binnen de oriëntaalse dans.

Wanneer en waar?
Voor exacte lestijden ga naar het Lesrooster Buikdanslessen.
Voor meer informatie over de les locatie en bereikbaarheid kijk onder Contact.

Wat neem je mee?
Wat doe ik aan en wat neem ik mee naar de lessen.